5 uundværlige ting der får dig og barnet i VM-stemning

5 uundværlige ting der gør dig og barnet VM-klar

VM i fodbold er i gang. Det betyder, at det igen er tid til tilskuere med horrible lokale musikinstrumenter på tribunerne, et dansk landshold der formentlig ryger tidligt ud og en måned i paradis for fodboldelskere.

Uanset om du skal følge med eller ej, er det oplagt at investere i et par VM-sager, så dit barn i det mindste kommer godt gennem slutrunden. Om ikke andet fordi de ser ekstremt cute ud, når du iklæder dem de fremragende sager på denne liste.

1) Hummel Fan Body

Mit far-hjerte smelter jævnligt, når min søn ser (bedragende) sød ud. Det kan for eksempel være på grund af vanvittigt morgenhår, et stort smil eller et fedt sæt tøj. Seneste hjertenedsmeltning skete, da han fik denne perfekte body på og tonsede entusiastisk rundt i stuen, indtil han snublede over en traktor.

Hummel laver masser af fine sager i god kvalitet, og så får far-humøret også et boost, når sønnike ligner en Hobbit-udgave af Christian Eriksen.

Stor anbefaling herfra.

Du kan også få den i hvid – se begge udgaver her. (Annoncelink)

2) Landsholdstrøje til dig

Nu skal dit barn selvfølgelig ikke være den eneste, der ser fuldstændig formidabel ud under VM. Og selvom du i forvejen er en lækkerbisken, eskalerer alt, når du tager den smukke nationaldragt på.

Den giver dig nærmest en fornemmelse af at være udtaget til truppen, hvilket du i øvrigt burde være. Skandale! Jeg lover at ringe til landstræneren og kræve dig på holdet, når jeg har skrevet dette indlæg.

Køb din trøje her og gør dig klar til at blive udtaget til næste landsholdssamling. (Annoncelink)

3) Klaphat

Klaphatten er muligvis det mest legendariske, der nogensinde er skabt i Danmark.

Nogle vil argumentere for, at 1980’erne ikke var det mest smagfulde årti, men kun vanvittige mennesker har ondt at sige om klaphatten, der så dagens lys i 1984. Siden har danske roligans båret den smukt ved flere slutrunder.

Egentlig blev klaphatten droppet af Roliganbevægelsen for 11 år siden, men nu er den heldigvis tilbage.

Klaphatten er på samme tid tåbelig, genial, grim og smuk. Det må man have respekt for.

Den giver også mulighed for at sige “din klaphat!”, til dit barn eller andre, der bærer den, hvilket er stærkt skyts til dit farjoke-arsenal.

Heldigvis fås den til både voksne og børn!

Køb den til kiddo her. (Annoncelink)

Og få din egen smukke udgave her. (Annoncelink)

4) Den officielle VM-bold

Hvis du er træt af plastikbolde med Frost-tema og din slidte læderkugle fra 2001, bør du investere i den officielle VM-bold fra adidas.

Ud over at se ret sej ud får den også nogle af VM’s målmænd til at brokke sig, fordi den åbenbart flyver uforudsigeligt i luften. Måske kan dét hjælpe dig med at sende bolden forbi dit barn og i mål, hvis kiddo skulle være en fremragende målmand. Endelig kan du vinde dysten i haven!

Desuden giver det altid bonuspoint at tage en blæret bold med, når du skal spille fussball med vennerne.

Køb den her! (Annoncelink)

5) En samlet VM-pakke

Hvis du virkelig vil gøre dit barn VM-skarp, så er dette sæt med landsholdstrøje, halstørklæde og en minibold vejen frem. Med lidt held motiverer det dit barn til at selvtræne konstant i haven, så du kan få lidt ro. Ahhhh… Ro.

Det mere sandsynlige er dog, at dit barn sparker bolden ind i en vase eller dit nye tv. Men det går sgu nok.

Få fat i det fine sæt her. (Annoncelink)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments