familiefyrDet er både fantastisk og til tider utrolig frustrerende at være far. Det ene øjeblik er du verdens stærkeste, og det næste bliver du kradset i øjet, sparket i skridtet eller urineret i ansigtet. 

Familiefyr giver fædre, mødre og andre et skævt indblik i farrollen, som vi oplever den. Vi kommer med fjollede betragtninger fra hverdagen og giver dig vores historier og holdninger til, hvordan du slipper nogenlunde fra denne forvirrende tilværelse.

Bag bloggen står Thomas Bennedbæk og Kristoffer Weibel.

Overvejer du et samarbejde, eller har du noget, du brænder for at dele med os? Så fang os på hej@familiefyr.dk eller ved at sende os en besked på vores Facebook-side.

Om Kristoffer

Kristoffer er far til Anton på 2½ år. De to bruger de fleste af deres timer sammen på at sige “HEEEJ” til forsvarsløse fremmede i supermarkeder, prutte højlydt ved middagsbordet og kaste med bolde. På mange måder en fremragende tilværelse.

Om Thomas

Thomas er far til Josefine, der er to år gammel. Når de ikke lige skråler med på Disney-sange klokken 5 om morgenen eller læser “Den Lille Rødhætte” med fjollede accenter, går hverdagen blandt andet med at suge ærter op fra bordpladen og råbe tåbelige lyde ad hinanden. Særdeles sofistikeret.