Velkommen til Familiefyr


Hej du! Tak fordi du har taget den yderst tvivlsomme beslutning at kigge forbi vores site. Det er vi virkelig glade for. Uanset om du er far, mor eller noget helt andet, håber vi, din dag bliver bare en lille smule bedre af at være her.

Med Familiefyr vil vi give dig et skævt indblik i farrollen, som vi oplever den. Du kan forvente nyt indhold hver uge med alt fra blogindlæg til grafik, video og gifs – både det sjove, det skøre og ind imellem det brugbare i form af tips eller andet, du kan få nytte af i de fede stunder med de mærkelige og fantastiske børn.

Vi er ekstatiske over at komme i gang med Familiefyr, og vi har planer om at udvikle siden med mange fede features med tiden. Mere om det senere.

I første omgang vil vi bare sætte stor pris på, hvis du vil følge os her på hjemmesiden og på Facebook og Instagram.

Hvis du kan lide nogle af de ting, vi laver, vil vi også være decideret lykkelige, hvis du fortæller andre fædre eller mødre om Familiefyr.

Vi er i øvrigt ganske modtagelige over for gode idéer og input, så tøv ikke med at skrive en mail eller kontakte os på sociale medier: Facebook / Instagram

Let’s go!

P.S. Har du set vores to første opslag?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments