De 6 mest formidable frisurer til små børn

Som småbørnsforælder er man konstant indhyllet i en tåge af ostehaps og urin. For ikke at køre sur i tilværelsen er det derfor vigtigt at holde fokus på de små glæder ved at have børn. Som for eksempel dit barns hår.

Få individer har mere fremragende frisurer end små børn. Det er formentlig kun professionelle fodboldspillere, der kan konkurrere.

Hej frisør. Jeg kan se, du har tilberedt Pasta Carbonara på mit hoved. Bare lad det ligge.

Her kommer en længe ventet liste over de mest storslåede frisurer til de små mellem 0-6 år.

1. Svensker-/80’er-stilen (Karakter: 7/10)

Langt nakkehår giver dig både et flot look og uhørt meget energi på dansegulvet. Det ved de børn, der nægter at blive klippet og derfor kører med “vorne kurz und hinten lang”, som man ofte oplever i Sverige, på tyske rastepladser eller i strålende musikvideoer fra 80’erne. Herhjemme har Anton kørt denne stil ad flere omgange med stor succes.

2. Thomas Delaney-stilen (Karakter: 10/10)

Let krøl. Kraftigt. Smukt. Få, særligt udvalgte børn bærer en majestætisk hårpragt, der charmerer verden, som kun fodboldlandsholdsspiller Thomas Delaney kan. En misundelsesværdig situation. Denne frisure rangerer blandt de absolut stærkeste blandt de små børn.

3. Svend Sved-stilen (Karakter: 9/10)

Svend Sved aka Mads Mikkelsen fra filmen “De Grønne Slagtere” har truffet et modigt valg med sin frisure, hvor han vælger at vise halvdelen af sin isse.

En pæn procentdel af de mindste forsøger sig med samme frisure i de første måneder. En storartet måde at entrere verden på. Snart begynder håret dog at vokse, og derefter er det desværre slut med frisuren for de fleste.

4. Det søde slaskehår (Karakter: 6/10)

En del børn kører en lidt mere casual stil, hvor der ikke gøres så meget ud af frisuren, som dog alligevel lægger sig smukt på hovedet. Slaskehåret er det sikre valg for det afslappede barn og har et stærkt samspil med buttede kinder og store øjne.

5. Buzz cut badass (Karakter: 5/10)

De barske børn vover pelsen med en buzz cut som verdens mest populære mand i 2007, Michael Scofield fra Prison Break.
Frisuren er dog ofte mere et resultat af hår, der hverken kan vokse eller falde helt af end en bevidst beslutning.

6. Grydehår/pandehår (8/10)

Livet er ikke komplet uden en mere eller mindre vellykket periode med grydehår. Frisuren har alle dage været en go-to løsning for forældre uden frisør-kompetencer. Den giver barnet et personligt og unikt udtryk, der ofte får familie, venner og fremmede til at fnise i begejstring og medlidenhed.

Hvilken er jeres favorit? Kom med buddet på facebook-opslaget!